Cultuur

Cultuur

KTBA Cultuur geheim

Pssst. Wil je ons geheim horen?

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Die trekt ambitieuze, ondernemende mensen aan. Mensen op wie we trots zijn! Mensen met een pragmatische, daadkrachtige en professionele instelling. Mensen die leergierig en loyaal zijn. En dat zijn nu net de waarden die onze filosofie en onze redenering illustreren.

KTBA blijft continu in beweging. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn het snelst groeiende bedrijf van de Benelux in onze branche. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. Voor KTBA is het essentieel dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen: iedereen moet onze cultuur omarmen, onze bedrijfsfilosofie begrijpen en ons concept uitdragen. We laten ons inspireren door onze toekomstgerichte droom, die we met elkaar delen en realiseren vanuit een weldoordachte visie, want iedereen weet waarvoor we het doen!

We leggen de lat hoog bij KTBA, maar naast onze ambitieuze doelstellingen zorgen we ervoor om samen te werken in een informele sfeer. Er is ruimte voor ieders persoonlijkheid, we streven naar openheid, eerlijkheid en transparantie, en dat vertaalt zich in kleine dingen. Een partijtje tafelvoetbal waarbij collega’s zich met elkaar kunnen meten in een vriendschappelijke sfeer, een gezellige babbel bij de koffieautomaat (met trouwens uitstekende koffie!), een actieve personeelsvereniging… Overal praten we mét elkaar, nooit over elkaar!

Pragmatisch

Dat is wat we zijn, dat is wat onze klanten willen

Wij geloven in een pragmatische aanpak van projecten. Doelgericht en altijd met focus op ‘de bal’. We reiken onze klanten niet alleen de beste oplossingen aan met enkel advies, maar ondersteunen hen ook bij de uitvoering ervan. Het hoge niveau van onze diensten is een van onze sterke troeven waarmee we onze klanten verrassen: hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

Daadkrachtig

Niet leuteren maar actie ondernemen

We zijn resultaatgericht en transparant in wat we beloven. Afspraak is tenslotte afspraak. Onze vakspecialisten staan bekend als passievolle doeners die voor alles een pasklare oplossing vinden. ‘Kan niet’ staat niet in ons woordenboek! Wij hebben het lef om de uitdaging aan te gaan waar anderen het opgeven.

Professioneel

‘Vertrouwen’, het sleutenwoord waarmee wij het verschil maken

Samen met onze klanten zijn we trots op hun successen, en om hun succes naar de toekomst toe te verzekeren, dragen we als marktleider graag ons steentje bij. Dat is wat klanten ook van KTBA verwachten: het allerbeste! De deskundigheid en een correcte, integere handelswijze van KTBA’ers versterken het vertrouwen van onze klanten om hun wensen te vertalen naar de beste oplossingen. Met onze kritische instelling en ons streven om onze diensten continu te verbeteren en te professionaliseren maken we de wereld elke dag een stukje voedselveiliger.

Leergierig

Nooit uitgeleerd & toonaangevend

Wij willen het maximale uit ieders capaciteiten halen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. De organisatie is leergierig. Alle medewerkers zijn leergierig. Iedere dag kun je leren: van elkaar, van fouten, van successen, van klanten, van ons Kenniscentrum, van de People in Food-dagen en collegeavonden.

Wij zijn toonaangevend in ons vakgebied en streven er altijd naar om beter te worden dan de beste. Wij spelen in op de behoeften van onze klanten door voortdurend te innoveren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Wij denken mee met de klant en bieden de oplossingen aan die hij nodig heeft.

Loyaal

Betrouwbaar en verantwoordelijksgevoel

KTBA’ers zijn loyaal ten opzichte van klanten, de organisatie en de cultuur. Elke medewerker is een visitekaartje van de organisatie en zal zich in dat opzicht verantwoordelijk moeten gedragen naar de buitenwereld toe. Intern kritisch zijn over KTBA heeft een opbouwend effect en wordt gewaardeerd. Loyaliteit resulteert in trouwe, tevreden klanten bij wie we strategisch mogen meedenken. Loyaliteit leidt tot een aangename, positieve, motiverende werksfeer. Vertrouwen wekken en oprechte aandacht schenken maakt dat loyaliteit in twee richtingen werkt.

KTBA Mok

Enthousiaste kriebels om bij KTBA aan de slag te gaan?

Bekijk onze vacatures >