Jij bent starter

Je bent net begonnen met werken. Is jouw passie voor food net zo sterk als die van ons? Weet jij waar je over een aantal jaar wil staan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn koploper in onze business. Dit hebben we bereikt door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarbij blijven we onze mensen opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Omdat je nog maar een jaar ervaring hebt, kun je nog sterk groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Je keuze voor KTBA bevestigt dat je dat ook wil. Wanneer je start bij KTBA bekijken we samen hoe jouw kennis en vaardigheden zich verder kunnen ontplooien. Je krijgt een persoonlijk programma dat je klaar zal stomen om zelfstandig met projecten aan de slag te gaan.

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw collega’s

Jouw Carrière

KTBA begeleidt je in jouw loopbaan. Of je nu steeds complexere projecten bij klanten doet, of bijvoorbeeld werkt aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum: hoe jouw carrière gaat lopen is geheel aan jou.

Jouw sollicitatie

Deel jij onze passie voor food en enthousiasme over KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.

Jouw contactpersoon

Brigit de Goeij

Recruiter

Meer over Brigit >