Jij hebt veel ervaring

Heb jij al diverse bedrijven vanbinnen gezien en invulling gegeven aan verschillende functies in kwaliteitszorg? Ken je het klappen van de zweep? Dan zijn wij op zoek naar jou als Senior Specialist.

Als consultant met een rijke ervaring krijg je bij KTBA de verantwoordelijkheid en de ruimte om zelfstandig invulling te geven aan de vraagstukken bij onze klanten, vaak op directieniveau. KTBA komt tegemoet aan jouw behoeften door je een uitdagende job aan te bieden met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Geen routine, geen opdrachten met repetitief karakter… Wij helpen je om nóg meer uit jezelf te halen en om blijvend inspiratie te vinden in je werk.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij hebben een leidinggevende positie op het vlak van kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarom zijn we op zoek naar mensen zoals jij. En hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Als expert ken je het klappen van de zweep. De focus van jouw persoonlijke ontwikkeling zal niet liggen op inhoud of competenties. KTBA helpt je om je kennis te verbreden en die opgedane kennis op een vernieuwende manier toe te passen. Dankzij je persoonlijke ontwikkeling kan je collega’s en klanten inspireren.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

Iemand met veel ervaring zoals jij heeft een duidelijk beeld var waar je naartoe wilt met je carrière. Wat is de volgende stap die jij zou willen zetten? Denk je aan de verdere ontwikkeling of toepassing van een specifieke ervaring? Laat het ons weten!

Afhankelijk van jouw kennis of ervaring koppelen we jou aan een opdracht. Gezien je ervaring zijn dat vaak strategische vraagstukken. Met jouw kennis en praktijkervaring kun jij de klant klaarstomen voor een volgende organisatiestap.

Misschien wil je jouw kennis verder verbreden en je vastbijten in aanpalende vraagstukken als TPM en duurzaamheid. En mocht je denken dat je alles al hebt gezien en gedaan… je zult merken dat je bij KTBA nog iedere dag iets nieuws leert!

Jouw sollicitatie

Ben jij ook enthousiast over een baan bij KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.

Jouw contactpersoon

Brigit de Goeij

Recruiter

Meer over Brigit >